پارکهای علم و فناوری باید تسهیلگر ارتباط بین شرکتها باشند
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مجید دهبیدیپور، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف در نشـست رؤسای پارکهای علم و فناوری کشور که صبح امروز ۱۱ آبانماه برگزار شد، با اشاره به اینکه ناحیه نوآوری این دانشگاه کانون امید و ارزشآفرینی است، گفت: از ظرفیت صندوقهای پژوهش و فناوری جهت خدماتدهی به واحدهای فناور رو به رشد باید استفاده شود. در صورت تمایل به ایجاد صندوق تعداد سهامداران را حداقلی و با قابلیت حداکثری در نظر گرفته شود، پارکهای علم و فناوری باید تسهیلگر ارتباط بین شرکتها باشند.
وی با بیان اینکه همه مراجعان به مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری لزوما به دنبال ایجاد شرکت نیستند، افزود: اولین تجربه احیا فضاهای فرسوده از جمله ۶۲ واحد خدمات فناوری، مراکز ۱۴ واحد، دفاتر ۴۶ واحد، آزمایشگاهها ۲ واحد بوده که ۵۴۰ اشتغال ایجاد شده است.
دهبیدیپور در ادامه اظهار کرد: شتابدهندهها سازوکار مناسبی برای تیمسازی حول یک ایده فناورانه هستند، از ظرفیت بخش خصوصی امتحان پس داده باید استفاده شود. ظرفیتها و حمایتهای ملی و محلی را شناخته و از آنها استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه زمینه ایجاد و شکلگیری مراکز نوآوری سازمانهای بزرگ باید فراهم شود، افزود: شرکتها خود منبع مهمی برای یادگیری یکدیگر هستند، سارزوکارهای برونسپاری موثر فعالیتهای اجرایی باید ایجاد شوند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به اینکه زمینه حضور و ورود واقعی بخش خصوصی در توسعه زیرساخت باید تسهیل شود، بیان کرد: تاثیر همجواری در همافزایی ۲۵ هزار متر مربع زیربنا، استقرار بیش از ۱۰۰ شرکت فناور و مشارک صد در صدی بخش خصوصی است.
وی افزود: پیشنهاداتی برای اثرگذاری بیشتر و بهتر پارکهای علم و فناوری دانشگاهی، ارتقا جایگاه در نظام تصمیمگیری، اجرایی و غیره دانشگاه، استقلاال حداکثری در فرآیندهای مالی و معاملاتی، به رسمیت شناختن نقش پارک بهعنوان متولی توسعه نوآوری و فناوری، باز طراحی شاخصها و ملاکهای جذب و توسعه نیروی انسانی پارکها ،جلوگیری از ادغام ردیف بودجه پارکها در سازمان مادر، کمک به توسعه زیرساختهای فیزیکی، است.
انتهای پیام/۱۱۰/
انتهای پیام/